Drojdie de vin 20 g
Temperatura de fermentare optimă este de 12-34 ° C. La condiții de temperatură extreme, de asemenea produse de Saccharomyces funcționează excelent, chiar și peste 30 de grade C este sigură și completă. Dozare: la must, 15-25 g / hl La fructe 10-25 g / hl
Specificație detaliată
2,54 RON (net: 2,00 RON) | |
Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi.
info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap
info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Temperatura de fermentare optimă este de 12-34 ° C. La condiții de temperatură extreme, de asemenea produse de Saccharomyces funcționează excelent, chiar și peste 30 de grade C este sigură și completă. Dozare: la must, 15-25 g / hl La fructe 10-25 g / hl
Greutate: | 0.02 kg |
---|---|
Lăţime: | 110 mm |
Înălţime: | 150 mm |
Lungime: | 10 mm |
Aviability: | 1-4 nap |
Basic sales unit: | db |
Culture: | Gyümölcs, Szőlő |
Autentificare
Conectați-vă sau înregistrați-vă cu un cont de comunitate
Autentificare
Conectați-vă sau înregistrați-vă cu un cont de comunitate