Enzimă de eliberare aromă L. beta 10 g
Pentru eliberarea aromelor a musturilor de vinuri albe și roze, fructe aromate. Dozare: la fermentare finală sau la prima descărcare a vinului. Timp de expunere 3-4 săptămâni. În vinuri sulfurarea nu afectează efectul de BETA Lallzyme, cu toate acestea, floculanți (bentonită, tanin, sol de silice) inactivează enzima. Dozaj: 5 g / hl sau 5 g / q.
Specificație detaliată
23,79 RON (net: 18,73 RON) | |
Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi.
info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap
info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Pentru eliberarea aromelor a musturilor de vinuri albe și roze, fructe aromate. Dozare: la fermentare finală sau la prima descărcare a vinului. Timp de expunere 3-4 săptămâni. În vinuri sulfurarea nu afectează efectul de BETA Lallzyme, cu toate acestea, floculanți (bentonită, tanin, sol de silice) inactivează enzima. Dozaj: 5 g / hl sau 5 g / q.
Greutate: | 0.01 kg |
---|---|
Aviability: | 1-4 nap |
Basic sales unit: | db |
Autentificare
Conectați-vă sau înregistrați-vă cu un cont de comunitate
Autentificare
Conectați-vă sau înregistrați-vă cu un cont de comunitate