Trenolin Rot DF enzimă pentru eliberarea culorii 250g
Pectinază lichid pentru dizolvarea culorii, pentru terci roșii. Preparat enzimatic pectolitic lichid fără desidaz, pentru fabricarea vinului roșu și roz. O scurtă descriere a produsului: Trenolin®ROT DF este un preparat enzimatic fiabil pectolitic pentru tratatrea tercii roșii. Este autorizat conform regulamentelor și directivelor în vigoare, te...
Specificație detaliată
Livrare
block
Produs inactivat nu va mai fi disponibil
Pectinază lichid pentru dizolvarea culorii, pentru terci roșii. Preparat enzimatic pectolitic lichid fără desidaz, pentru fabricarea vinului roșu și roz. O scurtă descriere a produsului: Trenolin®ROT DF este un preparat enzimatic fiabil pectolitic pentru tratatrea tercii roșii. Este autorizat conform regulamentelor și directivelor în vigoare, testat de către laboratoare specializate în funcție de puritate și calitate. Scopul tratamentului: beneficiile tratării tercilor cu Trenolin® Rot DF permite dizolvarea efectuoasă a culorilor și capacitate mai mare de presare. Produsului și efecturile: Trenolin® Rot DF este usor de adăugat, o enzimă pectolitică. Ca urmare a reducerii timpului de obtinere a colorantilor se reduce timpul de așteptare pentru eliberarea colorantilor a terciului. Așa se poate evita oxidarea nedorită și nefavorabilă. A Trenolin® Rot DF este o enzimă purificată printr-o procedură specială. Fără activitate nocivă adversă oxidază, depsidază, permite păstrarea prospețimei a soiului. Dozare si mod de aplicare: Eficacitatea tratamentului depinde de cantitatea de dozare, timp și de temperatură. La dozare temperatura terciului trebuie să fie 10 °C minim, dar este mai bine să aibă peste 15 ° C. La cât mai mare temperatură, enzima funcționează mai eficient (max. 55 ° C) . La temperatură mai ridicată terciul trebuie să fie răcit. Enzima adăugată se amestecă cu un lichid de cantitate mică ca să fie diluat mai bine în rezervor. După adăugare, se amestecă bine terciul. Tratament Timpul dozarii Dozare (. ml / 100 kg) După fermentație pe piei, zdrobire-strivire 12
După încălzire, răcire a terciului (aproximativ 20 ° C) 15
După încălzire, răcire a terciului (aproximativ 50 ° C) 10
Fabricarea vinului roze, după zdrobire 20
Durata de efect a enzimei depinde de aplicație, dar se lasă să se înmoaie timp de cel puțin 1 oră. Timp de expunere mai lung poate fi beneficiar. Sub temperatură de 15 ° C nivelurile de dozare și timpul efectului trebuie să crească în mod semnificativ. Ex:. La 12 ° C necesită o dublare a cantității administrate și timp dublu ca efectele să fie de așteptat. La un conținut de alkool obișnuit de vin (16 v / v%) și cu o cantitate de dozare autorizată de SO2 efectul ale enzimelor Trenolin nu scade. Bentonita inactivează enzima, pentru aceea trebuie adăugate la must numai după timpul de efect. Stocare: la loc răcoros. Pacheturile deschise trebuie resigilate și reutilizate cât mai curând posibil.
După încălzire, răcire a terciului (aproximativ 20 ° C) 15
După încălzire, răcire a terciului (aproximativ 50 ° C) 10
Fabricarea vinului roze, după zdrobire 20
Durata de efect a enzimei depinde de aplicație, dar se lasă să se înmoaie timp de cel puțin 1 oră. Timp de expunere mai lung poate fi beneficiar. Sub temperatură de 15 ° C nivelurile de dozare și timpul efectului trebuie să crească în mod semnificativ. Ex:. La 12 ° C necesită o dublare a cantității administrate și timp dublu ca efectele să fie de așteptat. La un conținut de alkool obișnuit de vin (16 v / v%) și cu o cantitate de dozare autorizată de SO2 efectul ale enzimelor Trenolin nu scade. Bentonita inactivează enzima, pentru aceea trebuie adăugate la must numai după timpul de efect. Stocare: la loc răcoros. Pacheturile deschise trebuie resigilate și reutilizate cât mai curând posibil.
Greutate: | 0.25 kg |
---|---|
Aviability: | 1-4 nap |
Basic sales unit: | db |
Culture: | Szőlő |
Autentificare
Conectați-vă sau înregistrați-vă cu un cont de comunitate
Autentificare
Conectați-vă sau înregistrați-vă cu un cont de comunitate