Gelatină de vinificație 0,1 kg
15,04 RON (net: 11,84 RON) | |
Utilizare: Gelatina este un material galben caracteristic, aromatizant și parfumant, care este folosit la tratarea băuturilor, pentru jeleuri, jeleuri de fructe, prăjituri, creme si prepararea sosurilor aspic. Aplicare și dozare: Pentru vinificare, la o porție de gelatină se toarnă cinci părți apă rece sub agitare continuă și se lasă să se umfle o jumătate de oră. Apa rămasă este apoi decantată și amestecul se dizolvă în apă caldă, dar nu fierbinte de cantitate de 5-10 ori (40-50 ° C). Soluția astfel obținută trebuie utilizată pe scurt. Se utilizează în mod obișnuit în combinație cu silice sau acid tanic. Cantitatea necesară trebuie întotdeauna să fie precedată de teste de laborator, dar doza medie este de 5-10 g / hl. Pentru alte utilizări, se adaugă gelatină cu cinci părți apă rece sub agitare continuă și se lasă să se umfle. După umflare, excesul de apă este aruncat și amestecul trebuie dizolvat în apă caldă, dar nu în apă fierbinte de cantitate de 5 ori (40-50 ° C). Apoi îl folosim cât mai curând posibil, în conformitate cu rețeta. Doza uzuală la piftie: la 4-5 farfurii 4-5 lingurite cu vârf, jeleu de aspic la 1 dl două lingurițe pline cu vârf, jeleu de fructe la 1 dl apă 2 lingurițe de nivel. Depozitare: Depozitați într-un loc uscat, răcoros, fără miros.
Greutate: | 0.1 kg |
---|---|
Aviability: | 1-4 nap |
Basic sales unit: | db |
Culture: | Szőlő |
Autentificare
Autentificare