Acid citric 0,1 kg
6,40 RON (net: 5,04 RON) | |
Pentru fabricarea siropurilor, gemuri răcoritoare, vinurilor de fructe, pentru conservarea muraturilor și conservelor, creșterea acidității naturale a vinului, înmuierea apei.
Aplicare și dozare
Fructul își păstrează culoarea și aroma originală, iar muraturile rămân cu gust dur, crocant și proaspăt. Cantitatea dorită de acid citric este dizolvată în apă și adăugată compoziției.
Aplicare și dozare (vin)
Acidul citric este utilizat pentru a crește aciditatea vinului și pentru a preveni turbiditatea metalică. Dozarea acestuia permite efectuarea de corecții minore înainte de îmbuteliere sau prima clarificare, când este prea târziu pentru a ajusta aciditatea cu acid tartric. Se dizolvă cantitatea necesară de acid citric în cantitate de zece ori mai mare de must sau vin și se adaugă la must sau vin care urmează a fi tratat, apoi se răspândește. Cantitatea necesară este întotdeauna determinată în comun de un test de laborator și de cele permise prin Legea vinului.
Depozitare: Depozitați într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina soarelui.
Greutate: | 1 kg |
---|---|
Aviability: | 1-4 nap |
Basic sales unit: | db |
Autentificare
Autentificare