Ardei dulce tip "Fehérözön" 0,5g ZKI

T12692
Caracteristici generale ale ardeilor: Originar din Brazilia și Bolivia, ardeiul a fost consumat de omenire de cel puțin 10 000 de ani și domesticit de aproximativ 6 100 de ani. Conform unei teorii acceptate, după cum scrie László Barta, ardeiul maghiar a fost introdus în Europa din India prin Persia, de unde a fost adus de turci în secolul al XV... Specificație detaliată
6,08 RON (net: 4,79 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Caracteristici generale ale ardeilor:

Originar din Brazilia și Bolivia, ardeiul a fost consumat de omenire de cel puțin 10 000 de ani și domesticit de aproximativ 6 100 de ani. Conform unei teorii acceptate, după cum scrie László Barta, ardeiul maghiar a fost introdus în Europa din India prin Persia, de unde a fost adus de turci în secolul al XVI-lea. Primele tipuri cu boabe mari (Kalinkói, Várnai), în formă de roșii și de corn de berbec au fost introduse de grădinarii bulgari care s-au stabilit în Ungaria pentru a scăpa de ocupația turcească în secolul al XIX-lea.

Capsicum annuum, un membru al familieiSolanaceae, este un ardei cu rădăcini ciufulite, cu un sistem radicular relativ superficial. Sistemul de lăstari Ramificare bifurcată de la al 9-lea la al 10-lea nod al tulpinii. Pe baza dezvoltării sistemului de lăstari, se face o distincție între tipurile veșnic verzi și cele determinate. Floarea este bisexuată, autofertilă, de culoare albă. Fructul popular al ardeiului este o boabă variegată, umflată, de obicei alb-gălbuie sau verde, roșie la maturitate. Părțile fructului sunt pericarpul, coloana centrală cu semințe, diafragma, cupa și pedicelul. Boabele coapte sunt bogate în vitamine și carotenoizi și au un conținut ridicat de vitamina C.

Caracteristici ale soiului de piper alb:

Un cultivator determinat, potrivit pentru toate tipurile de cultură. Fructul este alb-gălbui, dulce, de formă conică, gata de umplere, cu o greutate medie de 60-70 g. Ardeii sunt determinați și pot fi cultivați în toate tipurile de condiții. Nu sunt sensibili la deficitul de lumină, rezistenți la virusul mozaicului tutunului. Ardeiul gras este o plantă care necesită căldură, lumină, nutrienți și apă. Necesită un loc bogat în humus, însorit și adăpostit.

Cultivarea soiului de ardei cu flori albe:

Semănat:

Februarie-martie într-o seră sau folie încălzită.

Adâncimea de însămânțare:

1-2 cm. De timpuriu: din februarie până devreme, de căldură sau de frig, de la 1 la 2 cm. Plantați în aer liber de la jumătatea lunii mai, după ce pericolul de îngheț a trecut.

Necesarul de semințe:

10-15 g pentru a produce 1000 de puieți.

Distanțare: 50 cm:

50x20 cm.

Recoltare:

Din iulie până în septembrie.

Greutate: 0.001 kg
Lăţime: 1 mm
Înălţime: 110 mm
Lungime: 150 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.