Potato seed tuber "Red Sonia" 50 pcs

T13541
A Red Soniáról általánosságban: A RED SONIA egy igen-korai érésű (80-90 nap tenyészidő), B-főzési típusú (főzni való), piros héjú burgonyafajta A vetőgumót a szállítást követően egyből ki kell venni a Big Bag-ből, hogy megőrizzük annak minőségét. Talajművelés: Legyen a talajszint alatt 20 cm-rel laza a talaj. A vetőgumót csak meleg és száraz ta... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

A Red Soniáról általánosságban:

  • A RED SONIA egy igen-korai érésű (80-90 nap tenyészidő), B-főzési típusú (főzni való), piros héjú burgonyafajta
  • A vetőgumót a szállítást követően egyből ki kell venni a Big Bag-ből, hogy megőrizzük annak minőségét.
  • Talajművelés: Legyen a talajszint alatt 20 cm-rel laza a talaj.
  • A vetőgumót csak meleg és száraz talajba szabad ültetni

Ültetés:

Tőtávolság:

Ültetési mélység:

Tápanyag utánpótlás:

  • N 150-160 kg N/ha beleértve Nmin; Ammóniumként és nem Nitrát formában (talajtípustól, területtől, tervezett mérettől függően)
  • P2O5 100 kg/ha
  • K2O 270-300 kg/ha (K2SO4)
  • MgO 60 kg/ha
  • Csávázott vetőgumó használata mindig, de a talaj csávázása is általában ajánlott (Azoxistrobin jó védelmet nyújt sok gomba ellen.)

Egyedi ajánlások (50t/ha termésre):

  • RED SONIA eredményes termesztéséhez jó minőségű és jó vízháztartású talajt igényel
  • Ültetés előtt javasolt a vetőgumót előmelegíteni a kelés és a korai fejlődés segítésére.
  • RED SONIA közepesen érzékeny a pre- és posztemergens Metribuzin kezelésre, ezért ellenjavallt.
  • RED SONIA lombfitoftórára érzékeny ezért figyelni kell a rendszeres, megelőző gombaölő kezelésekre.
  • Betakarítás előtt meg kell győződni a héj érettségéről, kímélő betakarításra ügyelni kell.

 

Greutate: 1.1 kg
Lăţime: 200 mm
Înălţime: 155 mm
Lungime: 135 mm
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.