Lecitină 1 l
156,45 RON (net: 123,19 RON) | |
Introducere în lecitină:
Acționează în mod natural pentru a dezvolta rezistența la ciupercile patogene. Împiedică ciupercile să se înmulțească și să se răspândească. Consistență lichidă, extract natural de soia.
Cum acționează lecitina?
După aplicare, formează o membrană de întărire celulară care îngroașă peretele celular. Lecitina creează condiții nefavorabile pentru creșterea și înmulțirea ciupercilor. Ea reduce necroza celulară. Poate fi utilizată la toate culturile horticole, atât în câmp, cât și în culturile de interior. Doza se stabilește în funcție de riscul de infecție și de intensitatea infecției pe plantă. La legume, pulverizările pot fi aplicate din stadiul de pețiol până la maturitatea deplină. Lecithin este o formulă pe bază de plante care conține ingredientul activ lecitină de soia, care stimulează producția de fitoalexine. Se recomandă utilizarea de 2-12 ori pe an.
Dozare și utilizare:
Pentru legume:
60 ml la 10 litri de apă. La castraveți, împotriva otrăvirii (Podosphaera xanthii, Golovinomyces cichoracearum) de 2-6 ori cu un interval minim de pulverizare de 5 zile, la salată, împotriva otrăvirii (Golovinomyces cichoracearum) de 2 ori cu un interval minim de pulverizare de 7 zile.la tomate, împotriva arsurii tomatelor (Phytophthora infestans) și Alternaria cichorii (Alternaria cichorii) de 2-6 ori cu un interval minim de pulverizare de 7 zile.
La plantele ornamentale:
În primul rând în trandafiri: 20 ml la 10L de apă. Tratamentele împotriva otrăvirii și a altor boli fungice trebuie efectuate de 3-12 ori cu un interval minim de pulverizare de 5 zile. Se recomandă utilizarea dimineața sau seara.
În producția ecologică de fructe:
50 ml la 10 l de apă. La mere, împotriva otrăvirii (Podosphera leucotricha) și la piersici împotriva otrăvirii frunzelor (Taphrina deformans) pe mixt și a umflării mugurilor de frunze.poate fi utilizat de la 3 până la 12 ori de la sfârșitul creșterii fructelor până la sfârșitul creșterii fructelor, cu un interval minim de pulverizare de 5 zile.
La struguri:
40-50ml la 10L de apă. Pulverizarea de la începutul dezvoltării frunzelor este recomandată pentru peronospora și odorizant.De 3-12 ori, în funcție de riscul de infecție, cu un interval minim de pulverizare de 5 zile.
Deoarece nu pot fi amestecate:
Se poate amesteca cu orice material cu un pH nu mai mare de 8 și nu formează un precipitat în soluție apoasă. Se recomandă să se efectueze mai întâi un test de amestecare.
Informații importante:
Pulverizați întotdeauna dimineața sau seara. Intervalul de temperatură de utilizare a produsului este de 0-30 °C, deci luați în considerare posibilul efect de arsură. Utilizați orice pulverizator. La om, cantitățile mari de substanțe conținute în urticarie pot provoca iritații ale ochilor sau ale pielii, în specialPentru cei sensibili la acidul formic, purtați haine închise și ochelari atunci când pulverizați!
Greutate: | 1 kg |
---|---|
Lăţime: | 90 mm |
Înălţime: | 90 mm |
Lungime: | 250 mm |
Aviability: | 1-4 nap |
Basic sales unit: | db |
Culture: | Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Szőlő, Zöldség |
Autentificare
Autentificare