Uvaferm CM drojdie de vin rezistentă la frig și alcool 0,5 kg

T15930
Este o drojdie bine stabilită la nivel mondial. Pentru drojdii de brandy, vinuri roșii și albe, fermentarea vinurilor noi în fermentație. PRODUS, CEREALE: Saccharomyces cerevisiae selectată în Montrachet, Franța. CM este cunoscută și sub denumirea de "Montrachet-Davis 522". COMPORTAMENTUL ÎN FERMENTAȚIE: Inițierea fermentației este foarte rapidă... Specificație detaliată
225,42 RON (net: 177,50 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Este o drojdie bine stabilită la nivel mondial.

Pentru drojdii de brandy, vinuri roșii și albe, fermentarea vinurilor noi în fermentație.

PRODUS, CEREALE:

Saccharomyces cerevisiae selectată în Montrachet, Franța. CM este cunoscută și sub denumirea de "Montrachet-Davis 522".

COMPORTAMENTUL ÎN FERMENTAȚIE:

Inițierea fermentației este foarte rapidă. Fermentația este foarte rapidă și foarte rapidă. UVAFERMCM este o drojdie bine dovedită, utilizată în întreaga lume. Este cea mai populară drojdie uscată în Germania.

POT FRUCTE CEREALIERE:

Excelentă pentru fermentarea piureurilor de fructe cu sâmburi și fructe de pădure. Drojdie cu toleranță ridicată la tanin.

BREWING:

Oferă rezultate organoleptice excelente, sporește aroma vinurilor. Recomandată în principal pentru fabricarea vinurilor roșii condimentate, taninoase și corpolente. CM este o drojdie de vin roșu utilizată pe scară largă în Bordeaux și Burgundia. În Germania, drojdia de vin roșu numărul unu este tot UVAFERMCM. Este o drojdie compatibilă cu fermentația malolactică.Este, de asemenea, recomandată pentru fabricarea vinurilor albe ușoare, fructate și a vinurilor de bază spumante ușoare.

TOLERANȚĂ LA ALCOOL:

CM poate fermenta până la 16-17 tf% alcool cu un aport nutritiv adecvat(utilizareaUVAVITAL).

CAPACITATE DE FERMENTARE:

16,8 g zahăr pe litru dau 1 tf % alcool.

PRODUCȚIA DE SO2:

Producția de SO2 este minimă: aproximativ 25 mg/l. Formarea de scavenți ai dioxidului de sulf (de exemplu, acetaldehidă) este, de asemenea, foarte scăzută.

TEMPERATURA DE FERMENTARE:

Intervalul optim este cuprins între 15 și 30 oC. Fermentația este bună de la10 oC.

APLICARE ȘI DOZARE:

În condiții normale:

20 g/hl

Pentru fructeși strugurimucegăiți, putreziți:

30-40 g/hl

Pentru fermentația blocată:

50 g/hl

SE ADAUGĂ LA MUST, SE PASEAZĂ:

După rehidratare. Pentru a obține o activitate optimă a drojdiei, drojdia uscată se adaugă în proporție de aproximativ 10 x cantitatea (adică 1 kg de drojdie este aprox. 10 l de apă) în apă potabilă CURATĂ la 35-40 oC(max. 40 oC) cu agitare continuă. După 15 minute de staționare, adăugați drojdia rehidratată la lotul care urmează să fie fermentat. Amestecați bine drojdia în lotul care urmează să fie fermentat!
La inoculare, se are grijă ca diferența de temperatură dintre drojdia rehidratată și materialul care urmează să fie inoculat să nu depășească 10 oC.În cazul mustului și maceratului reci (10-15 °C), UvafermCM fermentează la 10 °C și peste, drojdia trebuie să fie obișnuită cu frigul. Astfel, după prepararea apoasă descrisă mai sus, drojdia se amestecă cu suficient suc din materialul rece care urmează să fie inoculat pentru a aduce căldura drojdiei la temperatura materialului rece într-o singură etapă.Drojdia selasă să stea timp de 5 minute (și apoi se răcește într-o etapă suplimentară, dacă este necesar) și apoi se inoculează în lotul care urmează să fie fermentat. Amestecarea atentă nu trebuie omisă niciodată!

CONDIȚIONARE:

În ambalaje sub vid de 0,5 kg

DEPOZITARE:

Drojdia UVAFERMambalată în vid este garantată să rămână suficient de activă timp de 36 de luni dacă este depozitată într-un loc uscat și răcoros. Condiții optime de depozitare: loc uscat, 5-15oC. A se utiliza după deschidere! Vă rugăm să urmați instrucțiunile de utilizare!

Greutate: 0.5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Gyümölcs, Szőlő

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.