Enzima pectinolitică L.HC 100 g
213,35 RON (net: 167,99 RON) | |
Caracteristicile produsului:
O enzimă specială pentru strugurii cu miez taninic copt ale căror vinuri sunt învechite în butoaie și/sau sticle. Rezultatul este un vin roșu mai plin, mai corpolent, mai tanic, mai intens și mai stabil, cu un caracter mai varietal.
Un preparat enzimatic pectolitic foarte activ, cu activități secundare specifice, care eliberează substanțele valoroase din pielițele boabelor. Îmbunătățește calitatea vinului prin extragerea sporită a culorii și a taninurilor dorite din strugurii tanin coapte. Îmbunătățește eliberarea și extracția componentelor care îmbunătățesc calitatea vinului prin dizolvarea eficientă a pereților celulari ai boabelor și a polizaharidelor.
Beneficii:
- Permite extragerea rapidă și completă a antocianilor
- Facilitează eliberarea eficientă a taninurilor și complexarea taninurilor cu antociani, crescând astfel stabilitatea vinului
- Îmbunătățește extracția aromelor și consolidează caracterul varietal al vinurilor
Greutate: | 0.1 kg |
---|---|
Lăţime: | 110 mm |
Înălţime: | 150 mm |
Lungime: | 10 mm |
Aviability: | 1-4 nap |
Basic sales unit: | db |
Culture: | Gyümölcs, Szőlő |
Autentificare
Autentificare